top of page
Sappige steaks, malse spare ribs, BBQ en nog veel meer...

 

Bij Villa Maria Steakhouse in Amsterdam komen zowel internationale reizigers als de lokale bevolking om te dineren, te drinken en een praatje te maken. We gebruiken altijd verse en hoogwaardige ingrediënten. Elke dag selecteren we de beste stukken vlees om ervoor te zorgen dat je de meest malse steaks, smaakvolle BBQ en sappige spareribs krijgt. Ook serveren wij heerlijke visgerechten, diverse voorgerechten, bijgerechten en salades.


De eigenaar van Villa Maria Steakhouse, Selim, werd jaren geleden verliefd op Argentijns eten, toen hij de wereld rondreisde. 'Als ik 's avonds door Buenos Aires liep, kwamen de heerlijke grillgeuren me overal tegemoet. Argentijns eten lijkt eenvoudig, maar dat is het niet! Het draait om de beste kwaliteit ingrediënten, pure smaak, en een kok die zijn vak heel goed kent', zegt hij. 'Die drie dingen brengen we bij elkaar In Villa Maria Steakhouse.'

Welkom

De Argentijnse keuken

 

Voor Argentijnen is eten erg belangrijk, en ook bij sociale gelegenheden zijn maaltijden onmisbaar. Meestal is vlees het hoofdbestanddeel van de Argentijnse maaltijd. Het vlees moet bestaan ​​uit kwaliteitsstukken, langzaam en op lage temperatuur gegrild op houtskool, terwijl de kok de intensiteit van de hitte zorgvuldig controleert. Het resultaat moet puur, rokerig en sappig zijn.

Image by Bao Menglong
bottom of page